Lounge Cafe - Bağcılar

Bağcılar'da rock,pop,80ler 90lar etnik ve world müzik çalan yeni bir mekan lounge cafe açıldı.

İstanbul caddesi üzerinde eski garanti bankası yanında pasaj içi bodrum kat bağcılar.

Mekandan görüntüler için tıklayınız.

Lahtim - Cts, 01/26/2008 - 22:09

BeRmUdA | Cts, 01/12/2008 - 22:22

BeRmUdA kullanıcısının resmi

cem bogarım seni:) neyse konuya gelelim güzel hoş yer bagcılarda öle bi mekan iyi olmuş yani gidilesi yer..

Lahtim | Cts, 01/12/2008 - 22:25

Lahtim kullanıcısının resmi

reklamın iyisi kötüsü olmaz :) ki mekan hak ediyor bunu.

kaliteli müzik dinleyebileceğimiz güzel bir yer

BeRmUdA | Cts, 01/12/2008 - 22:36

şüpheleniyorum prim alıyomuşun gibi bi his var içimde olabilme ihtimali varmı?

Lahtim | Cts, 01/12/2008 - 22:39

cv doldurdum kabul edilirsem yakında yüksek maaşla orda çalışıcam :)

edybeSe | Paz, 01/13/2008 - 09:52

mekanı gördum dun aksam gerci cem yalco ömer devo halım sekko erdem fılan vardık mekan guzel begendım artık orada takılırız bagcılarda oldugumuz muddetce:D

anarchy | Paz, 01/13/2008 - 21:12

anarchy kullanıcısının resmi

anında reklam.com halini aldın cem:) mekan bagcılara göre on numara artı hiçte 80lerden falandaçalmıyor hep 2000lerden çalıyordu lilalila lilla:)

punk-art | Pzt, 01/14/2008 - 19:58

punk-art kullanıcısının resmi

olm öyle bi anlattın ki beklentilerimi  karşılamadı 

ayrıca sanki cafe sahibinden rüşvet almışsın gibi 10 dk da bir abi nasıl güzelmi süper dimi demen ayrı bi konu

ama kafa dinlemek için sakin güzel bi yer...

exodus | Salı, 01/15/2008 - 15:06

exodus kullanıcısının resmi

Hadi ya ne zaman açıldı yeni haberimiz oldu. Artık devo, bu cemle yalço için orayla anlaşırız. Onların girmemesi için bir uyarı yazarız oraya :)) phuahahaa

anarchy | Salı, 01/15/2008 - 18:36

anarchy kullanıcısının resmi

puhahaa:)cem ile saz arkdaşı giremez:)

BeRmUdA | Salı, 01/15/2008 - 20:19

exodus    işine bak sen forumlarda hakkımda ileri geri konuşma..

BeRmUdA | Salı, 01/15/2008 - 20:20

ha unnuttum sende lan bonus kafa:))

loungecafe | Çar, 01/16/2008 - 13:58

loungecafe kullanıcısının resmi

Arkadşlar
yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim .Lakin bağcılar'da ilk ve tarz olarak
içerğimiz farklı açtığımızın ilk iki ayı lounge saundlarıyla başladık ama şunu
gördük insanların bu saunda sıcaklığının daha başlamadığını .Hatta ve hatta isminin
doğru telaffuzunu halen doğru yapamayan arkadaşlarımız var.insanlara
bazışeyleri alıştırmak için Türkçe pop başlangıçlı lakin
lounge,chıllout,ethnıc,world,60,70.80,90,2000 vs.saundları harmanlayarak
sunuyoruz.eğer böyle yapamaz isem son yapılaşma halini ilk olarak bağcılara
kazandıramam.Bizim düşüncemiz insanların içeriye girdikten sonra kendilerini bu
bölge dışında hissetmelerini sağlamak .oysaki lounge formasyonu 2000lilerde
Türkiyede kendini belli etmeye başladı .Peki sorarım diğer bölgelerden ne
farkımız var .öyleyse biryerden başlayalım dedim ve lounge cafe bağcılar
doğdu.Unutmadan 2008 yılı içerisindeki değişiklikler sizi memnun
kılacak.Unutmadan şunu söyleyeyim cafe mantığını tüm çevrenize aşılayın.cafe
insanların sınırlı çerçevede huzurlu ve rahat bir ortamda buluşup konuşup iş
çıkışı sohbetlerın yer aldığı noktalardır.Ama bunu kaçamak alanlarına
çevirmeyelim.destekleriniz ve fikirlerinize saygı duyar teşekkür
ederim.Saygılarla

Umut DEMİRCİ

Lounge@ Cafe Bağcılar

loungecafe | Çar, 01/16/2008 - 14:03

Şubat başı lounge@ cafede onlıne iletişim başlıyor.Laptop sahiplerine ücretsiz internet kullanım olanağı,laptop'u olmayanlarada belirli bir ücret karşılığında kullanım için verilen laptoplarla internete girme fırsatı verilecek.

Umut DEMİRCİ

Lounge@ Cafe Bağcılar

false_error | Per, 01/17/2008 - 16:38

bağcılarda iyi bi mekan şaşırdım valla :)

siyah_kurdele | Per, 01/17/2008 - 23:19

merak ettm buraı yaw! maçka'dan bağcılar'a nası gidilio=))

martin | Cum, 01/18/2008 - 18:28

martin kullanıcısının resmi

İş yeri sahibide burdaymış..

Kesin cem el atından rüşvet almıştır.. yoksa babasının bile reklamını yapmaz.. :)

Alkol alınıyormu pek bilmiyom.. ama alınıyosa iş zor. sarhoş adamın kahrını kimse çekmez.. birde yeni açılıpta müşteri tutmak istiyosan işin biraz daha zordur..

Lahtim | Cts, 01/19/2008 - 22:49

''arkadaşlar yeni bir mekan açıldı. bağcılar meydanda eski garanti bankası yan sırasında lounge cafe.
80ler 90lar rock country müzik çalan hoş bir yer. gerçekten hoş bir tasarıma sahip kaliteli bir mekan. insan zaten ilk önce şok oluyor.
haberiniz olsun derim.''

biraz önce lounge cafe'de umut bey'le konuşuyorduk. 1-2 garip insan facebookda okuduk rock bar açılmış burası rock barmış ? tarzında bir söylemle üstte ki yorumumdan anladıkları kadarıyla mekana gelmişler. sonra sıkılmış gitmişler. Bağcılar biraz garip bir yerleşke ama zamanla oturacak. üstteki yorumdan da rock bar olduğunu anlamak sadece Bağcılar insanına özeldir.

işte bağcılar böyle bir yer ama zamanla.

Umut bey tam yazı buymuş bunu copy paste ettim. umarım bağcılar insanı hakkında fazla şaşırmamışsınızdır:)

Edi | Paz, 01/27/2008 - 14:56

Edi kullanıcısının resmi

fiyatlar nasıl? mekan güzel onu anladık resimlere baktık da.. fiyatlar nasıl? ben öğrenciyim çok pahalıysa hiç yormayın beni Laughing

aslında 2 vücut ama mekanda sürekli tek vücut insancıklar çok görmek istemeyiz... 

cafe yetkilileri bu mesajla ilgilenirse sevinirim

BO | Paz, 01/27/2008 - 15:03

BO kullanıcısının resmi

Fiyatlar gayet uygundur. Sonuçta bir cafe kültürü var. İnsanlar ders çıkışlarından iş çıkışlarından haftanın her günü birlikte vakit geçirmek için huzur bulduğu yerlerde toplanırlar. 2 vücut, tek vücut ayrımı diye birşey yok. Gayet güzel ve hoş bir mekan. Birgün mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz.

Edi | Paz, 01/27/2008 - 21:06

Edi kullanıcısının resmi

teşekkürler Smile

Lahtim | Salı, 01/29/2008 - 00:05

tek vücut görünmek isteyenler otel odasına ev odasına ya da sokak ortasına doğru yönlendirilmekte olan bir mekandır. içiniz rahat olsun.

fiyatlar ise okul kantinlerinden bile uygun gelebilir.

exodus | Salı, 01/29/2008 - 15:52

Arkadaşlar pazar günü umut beyle konuşuyorduk. Ben Devo Burak vardı. Umut Bey sağolsunlar bizi cafe hakkında yeterince aydınlattı o zaman. Şehir hayatındagünlük rutin şeylerin esaretinde süregelen koşuşturmalar hepimizde stres, ve aşırı asabiyet gibi davranışlar çıkarıyor. Huzur bulmak bir yerlere akmak, arkadaşlarla hoş vakit geçirmek ister her şehir insanı. İşte Lounge size bu kaliteyi veriyor. Gelmek isteyen arkadaşlar varsa. Bağcılar Meydanından geçen her İETT otobüsü, veya münibüsle gelebilirler. Cafede eskilerden pop,rock ağırlıklı çalıyor. Bence hoş bir mekan olmuş. İlkin beğenmemiştim. Normal bir cafe gibi görmüştüm. Ama zamanla Bağcılar'da bir ilk olduğunu idrak ettim. Umut Bey siz Bağcılar'ın bir yerlisi olarak bu konuda çok güzel bir düşünceyle bu cafeyi açmışsınız. Umarım bizim gibi beğenenlerin sayısı zamanla çoğalır bizlere müteşekkir kalırlar :)))

Not: Bu arada yalço istediğim kişi hakkında konuşurum.. BU sen olsan bile sonuçta aramızda yılların hukuku var :)))

loungecafe | Çar, 01/30/2008 - 15:09

Değerli arkadaşlar herşey güzel ,lakin insanlardaki cafe mantığının yakın zamanda oturabileceğine inanıyorum.Fakat bizim tek isteğimiz hangi ırka .dine .mezhebe,bağlı olduğu önemli değil sadece insan yapısının gerektirdiği davranış biçimlerini sergileyebilsin.Ben şahsen giren tüm arkadaşlarımızı mekan hakkında uyarmaya çalışıyorum.Her bağcılarda bodrum katta olan mekanın kötü bir yer olduğu söylenemez.Ama biz bodrum katta olmamıza rağmen  kaçamakalanı olmaktan uzak durmaya çalışıyorum.Toplumu dejenere hale getirerek insanlardan para karşılığı sınırsız hizmet anlayışını yoketmeliyiz.Anlatabilmişimdir herhalde .Cafeler insanların kültürel gelişimini yaymaya amaçlı mekanlar olmalıdır.Ama sitem ediyorumki bazı arkidişlerimiz başlarına çoban aramakta oysaki düşünen ve yaşayan bir varlıkm olarak iletişimi 
mekanlarda sıcaklıkla karıştırmamalı.Gençtir anlayışlı olun diyenlerinizde olabilir fakat insan hayatındaki ilişkiler saygı gerektirir.Mekanlarımıza sahip çıkalım idüü belirsiz alanlar haline aldırmayalım.Unutmadan bu yazıyı okuyup hadi be kız arkadaşımla nasıl davranacağımı sana mı soracam diyenlere son olarak şunu söylüyorum.Her birey bir aile reisidir görmek istemediği şeyleri ilk önce kendi uygulayarak başlasın.Dedikleri gibi 2 vicut kalabilir lakin 2vicut tek olacaksa burda yeri olmamalı....

saygılarla,

Umut DEMİRCİ

lounge@cafe bağcılar 

exodus | Çar, 01/30/2008 - 15:44

Güzel söylemişsiniz Umut Bey.  İnsanımız anlamıyor cafe mantığını yeterince. Dediğiniz gibi bu zamanla aşılacak şeyler. Tek vücut olmak isteyenler kendi özel yerlerinde istediklerini yapsınlar. Ama cafe içerisinde bu tip görüntüler dediğiniz gibi olmamalı. Sonuçta oraya gelen insanlar siz bu tip davranışları istemediğiniz halde gördüklerinde" Bu cafe de bozulmuş" önsezisine kapılabilirler. Sonuçta huzurlu ve keyifli bir ortam istiyorsak bu davranışlar olmamalı. Bunu da zamanla olabileceğine inanıyorum....

loungecafe | Cum, 02/01/2008 - 15:08

Bu tip davranışlar Türkiye'nin birçok mekanında yaşanıyor , lakin cafe mantığını % kaçı biliyor.Bunu nekadar engellesemde sadece benim mekanımla iş bitmiyor.Kişiye soruyorum yaptığın örflerimize uygun bir davranışmı diye... cevap ne yaptımki .. e densiz cebinde paran yoksa ,veyahut cebinde 5 -10 milyonunu bende düzeysiz harcıyacaksan defol  senin veyahut böyle düşenceleri olanların benim mekanıma gelmesini istemiyorum.Unutmadan bu itici davranışlarımdan dolayı başıma çok iş alacağımı biliyorum lakin lafım düzeyli insanlara değil yanlış anlaşılmasın lütfen.ama biz insanlar olarak sahip çıkamıyacaksak bu tip özel mekanları bu cinslere bırakmak zorunda kalırız.Ama benim buna niyetim yok .Ben bir ilk olabiririm ama son olmayacağım ...Lafım sadece bu tip insanlara .Ben böyle bir yasal mekan oluşturmak için aylarımı harcadım ,zahmet çekmeyen kuruluşlara kurallara uymayan işletmelere neden bir önlem alınmıyor .İlk olmamdan ötürü destek olcaklarına bir hayli köstek durumları oluyor .Kısa ve öz söylüyorum ilk olabilirim ama lütfen bu yazıyı okuyanlar var ise insan olan insanlara sesleniyorum mekanım size açık ama diğerlerini istemiyorum..lütfen başka kapıya kaba konuştuğumu biliyorum tüm herkezden özür dilerim ..Hayatı ,yaşamı ,örfleri koruma adına sözlerime saygı duyun.Bu yazımı mutlaka okumayan arkadaşlarada anlatın ..

saygılarla,

lounge@cafe bağcılar

Umut DEMİRCİ

punk-art | Cum, 02/01/2008 - 18:06

punk-art kullanıcısının resmi

neden mi destek olmuyolar çünkü kimse senin gibi düşünmüyor  kimse kurallara uymak istemiyo müşteri ne yaparsa yapsın yeterki para kazanıyım mantığıyla hareket ediliyo 

umarım amacına ulaşırsın söylediklerini arkasındayım ben 

schatz | Pzt, 02/18/2008 - 13:32

schatz kullanıcısının resmi

arkadaşlar ben lounge cafeye ilk açıldığı günden beri gidiorum ve çok begeniyorum harika bi yer UMUT abide o kadar şeker bi insanki anlatamam ama umut abinin iyi nietini su istimal etmek isteyenlerde var lütfen arkadaşlar burayı başka cafelerle karıştırmayalım umut abicim eğer bi yanlışımız olduysa sende bizi affet MEKANımıza sahip çıkıcağımızdan emin olabilirsin...

SAYGILARIMLA AYCAN

loungecafe | Per, 02/21/2008 - 14:20

Arkadaşlar düşünceleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler.fakat cafemizin oluşumu ileilgili fikirleriniz için mail adresimiz loungeatcafe@hotmail.com-----loungeatcafe@gmail.com a maillerinizi gönderebilirsiniz .Cafemizin son dizayn hali 2008 sonuna kadar bitirilip diğer şubelerimiz için çalışmalarımız başlayacaktır .Biz yolcu değil hancı gurubunda olanlardanız .

saygılarla,

lounge@cafe

Umut DEMİRCİ

mustafaerdi | Salı, 05/06/2008 - 16:14

mustafaerdi kullanıcısının resmi

ist. gelince uğrarım bakalım nasılmış :))) :P

Ajanda

• Yakın zamanda yeni bir etkinlik bulunmamaktadır.

Galeri

Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri Şebnem Ferah Konseri

Anket

Deniz Kahya

BO kullanıcısının resmi
Rock tatili 3. yılında
Zeytinli Rock Festivali üçüncü senesinde de Kazdağı’nın eteğinde plaj, müzik, kamp ve spor dolu 4 gün sunuyor. Festival bu yıl 2-5 Ağustos tarihleri arasında Edremit Körfezi, Zeytinli Dalyan Sahili’nde gerçekleşecek