Türk Telekom'un Korsan Cd ve Yasal Olmayan Download'a Karşı TTNet Abonesine Ayrıcalıklı Olarak Başlattığı Aylık 5 Ytl. Ücret Karşılığı 80Bin Şarkılık Müzik Arşivi İle Yayına Başlayan Hizmeti.
Lahtim - Salı, 01/01/2008 - 22:09
Türk Telekom'un Korsan Cd ve Yasal Olmayan Download'a Karşı TTNet Abonesine Ayrıcalıklı Olarak Başlattığı Aylık 5 Ytl. Ücret Karşılığı 80Bin Şarkılık Müzik Arşivi İle Yayına Başlayan Hizmeti.
Lahtim - Salı, 01/01/2008 - 22:09
![]()
Rock tatili 3. yılında
Zeytinli Rock Festivali üçüncü senesinde de Kazdağı’nın eteğinde plaj, müzik, kamp ve spor dolu 4 gün sunuyor. Festival bu yıl 2-5 Ağustos tarihleri arasında Edremit Körfezi, Zeytinli Dalyan Sahili’nde gerçekleşecek |
bab çok saglam ya piyasada bulamadıgın albüm 5 ytl:)
nsl yani netten indirdiğimiz şarkı başına 5 ytl mi ödecez ..anlamadım ben bunu..
aylık 5 ytl ödeyerek yasal olarak 80 bin şarkılık müzik arşivinden sınırsız olarak download yapabileceksiniz.
hmm şimdi anladım sanırım... biz normalde programla fln indiriyoruz...ama burada para ödeyerek şarkının hakkını veriyoruz...
iyi olmuş iyi...
evet bencede iyi olmus hatta cok ıyı artık sanatçıların emeği calınması bir nebzede olsa engelenecek
bence de iyi olmuş sanaçıların emeyine sarf ettigi zamana saygı duymak lazım
emeğe saygı gösterelim lütfen ;)
Firefox tan habersiz teknoloji cahili adamların yaptığı site ancak böyle olur. Bir iş yapıyorsun adam gibi olsun.
burak sinir küpü :) relaxxxx
İlk aşama olduğu için fiyatlar uygun, hoş geliyo tabi. Sanatçıya hak edileni verme konusunda da zaten orjinal cd alsanız bile dağıtıcısı yapımcısı cartı curtu derken sanatçıya kalan yüzde gerçekten komik. Bu da adamı bozar
Zamanında internet korsan morsanıyla uğraşmadılar. Dallanıp budaklandılar. Şimdi de netin yılmaz bekçisi konumunda kendisini hisseden TTnet kalkıp yavaş yavaş download olayını bitireceğiz diyor. Bende soruyorum." Ulan Düne kadar nerdeydiniz? " Arşive baktım. Limewire daha fazla seçenek sunuyor valla :)) kısıtlı bir arşivi var TTnetin....
gerçekten iyi olmuş böylelikle yapılan emeğe saygı duyulmuş olur